| Prio | Original string | Translation | — |
|---|---|---|---|
| Everyone, including non-registered users, can see this post. | Свако, укључујући нерегистроване кориснике, може да види овај пост. | Details | |
|
Everyone, including non-registered users, can see this post. Свако, укључујући нерегистроване кориснике, може да види овај пост. You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Pin your post | Истакните свој пост | Details | |
|
Pin your post Истакните свој пост You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| What is your mood? | Какво је ваше расположење? | Details | |
|
What is your mood? Какво је ваше расположење? You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| is %1$s feeling %2$s | је на %1$s и осећа се %2$s | Details | |
|
is %1$s feeling %2$s је на %1$s и осећа се %2$s You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| at %1$s | на %1$s | Details | |
|
at %1$s на %1$s You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| is in %1$s | је у %1$s | Details | |
|
is in %1$s је у %1$s You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Post to | Објави у | Details | |
|
Post to Објави у You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| My profile | Мој профил | Details | |
|
My profile Мој профил You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Polls in pages | Анкете на страницама | Details | |
|
Polls in pages Анкете на страницама You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Enabled: polls are available in pages posts | Омогућено: анкете су доступне у постовима страница | Details | |
|
Enabled: polls are available in pages posts Омогућено: анкете су доступне у постовима страница You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Post type labels | Ознаке типова постова | Details | |
|
Post type labels Ознаке типова постова You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Show shortcuts | Прикажи пречице | Details | |
|
Show shortcuts Прикажи пречице You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| How many post type shortcuts to show before user activates the postbox. 0 to disable. | Колико пречица типова постова приказати пре него што корисник активира оквир за пост. 0 за онемогућавање. | Details | |
|
How many post type shortcuts to show before user activates the postbox. 0 to disable. Колико пречица типова постова приказати пре него што корисник активира оквир за пост. 0 за онемогућавање. You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| PeepSo Foundation - The Next Generation Social Networking Plugin for WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Now with Mobile App for Your Community.</a></strong> | PeepSo Foundation - Следећа генерација додатка за друштвене мреже за WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Сада са мобилном апликацијом за вашу заједницу.</a></strong> | Details | |
|
PeepSo Foundation - The Next Generation Social Networking Plugin for WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Now with Mobile App for Your Community.</a></strong> PeepSo Foundation - Следећа генерација додатка за друштвене мреже за WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Сада са мобилном апликацијом за вашу заједницу.</a></strong> You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Deleting your account is instant and permanent. Most of your information will be deleted. Your profile will be disabled, and your name and photo will be removed from most things you've shared. Some information may still be visible to others, such as your name in their friends list and messages you sent. | Брисање вашег налога је тренутно и трајно. Већина ваших информација ће бити обрисана. Ваш профил ће бити онемогућен, а ваше име и фотографија ће бити уклоњени из већине ствари које сте поделили. Неке информације и даље могу бити видљиве другима, као што су ваше име на њиховој листи пријатеља и поруке које сте послали. | Details | |
|
Deleting your account is instant and permanent. Most of your information will be deleted. Your profile will be disabled, and your name and photo will be removed from most things you've shared. Some information may still be visible to others, such as your name in their friends list and messages you sent. Брисање вашег налога је тренутно и трајно. Већина ваших информација ће бити обрисана. Ваш профил ће бити онемогућен, а ваше име и фотографија ће бити уклоњени из већине ствари које сте поделили. Неке информације и даље могу бити видљиве другима, као што су ваше име на њиховој листи пријатеља и поруке које сте послали. You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
Export as