| Prio | Original string | Translation | — |
|---|---|---|---|
| Everyone, including non-registered users, can see this post. | Alle, inklusive ikke-registrerede brugere, kan se dette indlæg. | Details | |
|
Everyone, including non-registered users, can see this post. Alle, inklusive ikke-registrerede brugere, kan se dette indlæg. You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Pin your post | Fastgør dit indlæg | Details | |
|
Pin your post Fastgør dit indlæg You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| What is your mood? | Hvad er dit humør? | Details | |
|
What is your mood? Hvad er dit humør? You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| is %1$s feeling %2$s | er %1$s og føler sig %2$s | Details | |
|
is %1$s feeling %2$s er %1$s og føler sig %2$s You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| at %1$s | ved %1$s | Details | |
|
at %1$s ved %1$s You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| is in %1$s | er i %1$s | Details | |
|
is in %1$s er i %1$s You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Post to | Slå op på | Details | |
|
Post to Slå op på You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| My profile | Min profil | Details | |
|
My profile Min profil You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Polls in pages | Afstemninger på sider | Details | |
|
Polls in pages Afstemninger på sider You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Enabled: polls are available in pages posts | Aktiveret: afstemninger er tilgængelige i sideindlæg | Details | |
|
Enabled: polls are available in pages posts Aktiveret: afstemninger er tilgængelige i sideindlæg You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Post type labels | Etiketter for indlægstyper | Details | |
|
Post type labels Etiketter for indlægstyper You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Show shortcuts | Vis genveje | Details | |
|
Show shortcuts Vis genveje You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| How many post type shortcuts to show before user activates the postbox. 0 to disable. | Hvor mange genveje for indlægstyper der skal vises, før brugeren aktiverer indlægsboksen. 0 for at deaktivere. | Details | |
|
How many post type shortcuts to show before user activates the postbox. 0 to disable. Hvor mange genveje for indlægstyper der skal vises, før brugeren aktiverer indlægsboksen. 0 for at deaktivere. You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| PeepSo Foundation - The Next Generation Social Networking Plugin for WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Now with Mobile App for Your Community.</a></strong> | PeepSo Foundation - Næste generation af socialt netværksplugin til WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Nu med mobilapp til dit fællesskab.</a></strong> | Details | |
|
PeepSo Foundation - The Next Generation Social Networking Plugin for WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Now with Mobile App for Your Community.</a></strong> PeepSo Foundation - Næste generation af socialt netværksplugin til WordPress. <strong>📱 <a href="https://PeepSo.com/app" target="_blank">Nu med mobilapp til dit fællesskab.</a></strong> You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
| Deleting your account is instant and permanent. Most of your information will be deleted. Your profile will be disabled, and your name and photo will be removed from most things you've shared. Some information may still be visible to others, such as your name in their friends list and messages you sent. | Sletning af din konto sker øjeblikkeligt og er permanent. De fleste af dine oplysninger bliver slettet. Din profil bliver deaktiveret, og dit navn og billede fjernes fra det meste, du har delt. Nogle oplysninger kan stadig være synlige for andre, f.eks. dit navn på deres venneliste og beskeder, du har sendt. | Details | |
|
Deleting your account is instant and permanent. Most of your information will be deleted. Your profile will be disabled, and your name and photo will be removed from most things you've shared. Some information may still be visible to others, such as your name in their friends list and messages you sent. Sletning af din konto sker øjeblikkeligt og er permanent. De fleste af dine oplysninger bliver slettet. Din profil bliver deaktiveret, og dit navn og billede fjernes fra det meste, du har delt. Nogle oplysninger kan stadig være synlige for andre, f.eks. dit navn på deres venneliste og beskeder, du har sendt. You have to log in to edit this translation.
or Cancel
|
|||
Export as